Warning: fopen(/home/wst/.system/tmp/elementor-NMUdgY.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/wst/center-life.org/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 113

Warning: unlink(/home/wst/.system/tmp/elementor-NMUdgY.tmp): No such file or directory in /home/wst/center-life.org/www/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 116
Громадська організація "ЖИТТЯ" | Center Life
19 Березня 2024

З 2009 року Центр громадянського представництва «Життя» працює задля зміцнення людського потенціалу та зменшення смертності й захворюваності від неінфекційних захворювань, спровокованих вживанням тютюну, алкоголю, неправильним харчуванням та нерухливим способом життя.
Організація напрацьовує законодавчі зміни та комунікує їх до влади, об’єднує зусилля громадськості, експертів та державних органів, міжнародних організацій щодо створення умов, які полегшують вибір людей на користь їхнього здоров’я.

Місія: підвищити добробут, безпеку та потенціал людей шляхом здійснення ефективного громадянського представництва, впливу на законодавство та політику, передусім у сфері громадського здоров’я.

Бачення: тривалість та якість життя в Україні зростають. Влада враховує інтереси громадського здоров’я під час прийняття будь-яких політичних рішень. Право кожної людини на здоров’я та розвиток її особистості захищаються державою на найвищому рівні.

Заповніть поля нижче та отпримуйте актуальні новини першими!

Fill in the fields below and get the latest news first!