Звіт діяльності ГО “Життя”: 2018 рік

Громадська організація «Центр громадянського представництва «Життя» опублікувала звіт своєї діяльності за 2018 рік.

Центр громадянського представництва «Життя» (ГО «Життя») — громадська організація, місія якої полягає у здійсненні ефективної адвокації у сфері громадського здоров’я задля підвищення якості та тривалості життя. Однією з важливих складових громадського здоров’я є контроль за тютюном — реалізація заходів, спрямованих на зменшення споживання тютюну та поширеності куріння. ГО «Життя» основну частину своєї діяльності спрямовує на реалізацію проєктів контролю за тютюном та адвокацію антитютюнового законодавства.

ГО «Життя» є партнером глобальної ініціативи М. Блумберга зі скорочення вживання тютюну у світі, партнером міжнародної організації Campaign for Tobacco-Free Kids — лідера у боротьбі за скорочення вживання тютюну і зменшення руйнівних наслідків куріння для здоров’я та економіки, а також партнером Бюро ВООЗ в Україні у впровадженні антитютюнових ініціатив з 2009 року.

Адвокація антитютюнового законодавства здійснюється відповідно до міжнародного договору ― Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну (РКБТ ВООЗ), яку ратифікували понад 180 держав світу.

Поділитися новиною:
Теги новини: