АНОНС. Презентація звітів Світового банку щодо споживання та оподаткування тютюну

6 листопада о 10:15 в Урядовому кварталі відбудеться презентація нових цигарок – ТМ «Шкільні».

Бренд «Шкільні» створений спеціально для сучасних дітей та підлітків, які слідкують за трендами і завжди хочуть спробувати щось нове. При розробці бренду ретельно враховані усі потреби молодих споживачів. Адже школярі прагнуть бути в центрі уваги та здаватися дорослішими. Дизайн пачки ТМ «Шкільні» – це відповідь на бажання молоді одночасно бути собою і бути в спільноті.

Презентація нових сигарет «Шкільні» – безпрецедентна подія, яка стала можливою завдяки тому, що з 2012 року не ухвалено жодного антитютюнового закону. Сигарети «Шкільні» приречені на успіх.

Особливу увагу під час запуску ТМ «Шкільні» на всій території України виробники приділятимуть візуальній присутності у вітринах сигаретних кіосків та біля кас у магазинах. Адже ймовірність того, що діти почнуть курити, зростає на 64%, якщо вони бачать сигарети. Ця стратегія є довготерміновою, адже законопроект 4030а, який забороняє візуальну доступність цигарок у вітринах українських магазинів та кіосків, ще не розглянуто навіть у першому читанні. «Шкільні» стануть першим кроком у світ дорослого куріння і продовжать нарощувати потенціал ринку тютюнових виробів України.

Місце проведення: м. Київ, вул. Грушевського, 5 (Урядовий квартал; площа навпроти Верховної Ради України).

Дата: 6 листопада 2017 року

Час: 10:15, початок реєстрації журналістів о 10:00.

Поділитися новиною:
Теги новини: