АНОНС: Карантин послаблено — небезпека COVID-19 залишається. Важливість інформаційних кампаній під час пандемії

 

20 серпня об 11:00 в пресзалі інформаційного агентства Укрінформ відбудеться пресконференція про важливість проведення ефективних інформаційних кампаній під час пандемії COVID-19.

 

Учасники заходу розкажуть про інформаційну кампанію «Карантин послаблено — небезпека COVID-19 залишається», яка була проведена ГО «Життя» та Центром громадського здоров’я МОЗ України протягом травня-серпня. Організатори поділяться напрацьованими інформаційними матеріалами для подальшого ефективного інформування населення під час загрози COVID-19.

 

Також під час пресконференції розкажуть про успішні комунікації між громадянським суспільством та державою в інтересах громадського здоров’я та  про  посилення спроможності регіональних центрів громадського здоров’я для подальшого проведення локальних інформаційних кампаній.

Запрошені спікери:

  • Віктор Ляшко, головний санітарний лікар України;
  • Ігор Кузін, в.о. генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ України;
  • Анна Куницька, керівниця комунального підприємства Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації»;
  • Лілія Олефір, виконавча директорка ГО «Життя»;
  • Оксана Левицька, координаторка соціальної інформаційної кампанії, ГО «Життя».

Організатор: Центр громадянського представництва «Життя».

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 8/16, ІА «Укрінформ».

Для контактної інформації: Дмитро Полонський, медіакоординатор ГО «Життя», 063 344 12 69,  smokefreeukraine@center-life.org

 

Поділитися новиною: